Sretni i sigurni u uspjeh nastavljamo dalje.

Kompanija Trade Office zvanično je krenula sa radom u novembru 2021. godine. U veoma kratkom roku je uspješno završila neophodnu dokumentaciju i sa puno optimizma korača ka novim izazovima. Svakodnevno analiziramo nove mogućnosti i opcije koje će adekvatno odgovoriti tržištu. Prvu fazu testnog perioda uspješno privodimo kraju i možemo konstantovati da je iza nas izuzetno uspješan period rada. Raduju nas izuzetno pozitivne kritike i ne krijemo oduševljene za komentare naših dragih kupaca. Ovo je nama potvrda da radimo dobro posao i vjetar u leđa za nastavak uspješnog poslovanja. Pred našim timom je naredna faza i ovaj put sa nikad više samopouzdanja nastavljamo dalje.

Testni period web stranice je iza nas.

Zadovoljni smo sa onim što je učinjeno ali mi smo naučili da uvijek može bolje i nastavljamo u tom ritmu. Naša web stranica je tehnički spremna da odgovori zadatku i vjerujemo da će uskoro i sadržaj biti upotpunjen.

Nastavljamo po planu.

Aktivno tragamo za novim dobavljačima, proizvodima koji nedostaju našem tržištu i onoga momenta kad realizujemo ono što smatramo adekvatnim sigurni smo da ćemo se družiti dugi niz godina. Vi ćete nas učiniti najboljim prodavcima a mi Vas zadovoljnim kupcima.
Ukoliko imate neke poslovne prijedloge, ideje, sugestije molimo Vas da nam se obratite.

Web trgovina.

Zaista smo ponosni na našu stranicu web trgovine. Iza nas je težak period testiranja ali smo zadovoljni učinjenim. U fazi smo ulistavanja asortimana i to će zahtjevati određeno vrijeme, želimo ponuditi što adekvatnije opise artikala i to je proces koji zahtjeva duže vrijeme ali nastavljamo ka cilju.